Hírlevél feliratkozás
Támogatók

fszk 2 aosz

 

 

 

Angyalliget Közhasznú Alapítvány

Tagszervezeti adatlap
Tagszervezet
Neve: Angyalliget Közhasznú Alapítvány az Autisták Lakóotthonáért
Címe: 4060 Balmazújváros, Bolyai u. 57/B.
Telefonszáma: 20/8090600, 20/8090616, 20/9987001
Honlap címe: http://www.angyalliget.hu/
E-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Elnöke: Koós Anikó 
 
Kapcsolattartó  
Neve: Koós Anikó kuratóriumi elnök és Lupócz Zoltánné fejlesztő-pedagógus
Címe: 4060 Balmazújváros, Bolyai u. 57/B.
Telefonszáma: 20/8090600, 20/8090616
E-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tagszervezet bemutatkozása:

„Autizmusban otthon vagyunk”. Ez szervezetünk mottója és egyben missziós célja is.

Az Angyalliget Közhasznú Alapítvány fenntartásában működik az Angyalliget Lakóotthon.

Autizmus-specifikus tartós bentlakást nyújtó lakóotthonunkban 12 autizmussal érintett személy alkot egy életviteli közösséget. Az egyéni szükségletekhez igazodó intézményesített ellátásunkban hangsúlyosan van jelen a fejlesztő foglalkoztatás és akkreditált foglalkoztatás.

Az önálló életvitel segítése mellett terápiás szolgáltatásokkal, közösségi életvitelt erősítő programokkal, kognitív fejlesztéssel tesszük teljesebbé lakóink életét. A lakóotthon teljes körűen akadálymentesített épületegyüttese Balmazújváros Újtelep városrészén, Debrecentől 25 km-re található ÉNy-i irányban.

Szervezetünk „Sütifarm” Foglalkoztatási Centrumában található 100 adagos HACCP konyha, oktatóterem, további nemezműhelyek és bemutatóterem biztosítja a megváltozott munkaképességű személyek további foglalkoztatását és társadalmi vállalkozásunk erősítését, fenntarthatóságát.

A szervezet közel 2 hektáros területén található a Kék Paradicsom majorsága, mely 1600 m2-es konyhakerttel, gyümölcsössel, növényházzal és istállókkal válik teljessé.

Az elkövetkezendő években a támogatott lakhatás megszervezését, családközeli szolgáltatásaink kialakítását, fejlesztését tervezzük Debreceni nappali ellátási központtal. Szakmai együttműködéseinket, érdekvédelmi munkánkat az elkövetkezendő években tovább erősítjük az alapítványi céljaink elérése és megtartása érdekében.